Fiona

Ik ben Fiona van Gerven en ik heb de opleiding voor verloskundige in Rotterdam gevolgd. Sinds juli 2004 werk ik als verloskundige in de Bollenstreek.

“Verloskunde is niet mijn werk, het is wie ík ben!”

Hiervoor heb ik eerst nog de HBO opleiding verpleegkundige gevolgd en met succes afgerond. Breed opgeleid binnen de gezondheidszorg.

Na het afronden van mijn opleidingen heb ik eerst als waarneemster in praktijken in de regio gewerkt. Begin 2006 ben ik deze praktijk in Lisserbroek gestart en met veel bloed, zweet en tranen het opgebouwd tot wat het nu is. De praktijk is bij mij aan huis, dit maakt het heel makkelijk ook om tussen de spreekuurtijden in terecht te kunnen bij spoedgevallen.

Ik heb de echoscopie opleiding gedaan (’07 Basis echoscopie en ’09 twintig weken echoscopie)  en doe in de praktijk alle echo’s zoals de termijnecho, echo bij bloedverlies, de SEO (20-weken echo), groei- en liggingsecho, placentalokalisatie enz.

Ik heb zelf 4 kinderen: Morris (2007), Valerie(2009), Charlotte(2013) en Josh(2014).

Ik vind het werken met mensen, het begeleiden, coachen, delen in de vreugde en het verdriet zo ongelofelijk leuk en veelzijdig dat ik me niet kan voorstellen dat ik het niet zou doen. Ik hoor van klanten vaak terug dat ik rustgevend overkom. Ik kan mij goed inleven in een ander en geen vraag of klacht is dan ook teveel.

Je kunt altijd bij me aankloppen!

Aanmelden

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw vragen/bericht