Jeannette

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de praktijk. Eerst als waarneemster, maar al snel hebben we samen besloten een duo te worden.

“Ik zie mijzelf als een hartelijke en rustige verloskundige die voor elke cliënt evenveel tijd reserveert.”

Ik ben geboren op 15 januari 1987. Tot mijn 15e jaar heb ik in de Zilk gewoond en mijn hart ligt nog steeds in de Bollenstreek.

Mijn opleiding tot verloskundige heb ik gevolgd aan de  Verloskunde Academie Amsterdam waar ik in 2011 ben afgestudeerd.
Naast de opleiding Verloskundige heb ik een post HBO opleiding tot basis echoscopiste afgerond.
Naast mijn liefde voor de verloskunde ben ik ook actief in het verenigingsleven van de Carnavalsvereniging de Duinknijnen. Daar ben in de trainster van de Junioren dansgarde. Dit doe ik al jaren met plezier.

Ik heb 2 dochters. Mijn oudste dochter Eline is van april 2013. Mijn jongste dochter Nicole is geboren in augustus 2015.

Ik heb het als zeer positief ervaren om zelf mee te maken wat ik al jaren aan de zijlijn begeleid.
Ik vind niet dat ik een betere verloskundige ben dan voor mijn zwangerschappen en bevallingen. Het heeft mij wel meer verdieping gegeven door het zelf te ervaren.

Het moederschap is het mooiste wat je ooit in je leven mag mee maken. Ik wens iedereen daarom een bijzondere tijd toe. Voor, tijdens en na de zwangerschap. Ik hoop dat ik er een beetje aan mag bijdragen.

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw vragen/bericht