Waarneemster

Wanneer één van ons afwezig is door ziekte of vakantie huren wij een waarnemend verloskundige in. Dit is een verloskundige die alle taken over kan nemen. Zij doet echter geen echo’s.

Sinds 2015 werken wij heel regelmatig met een bekende waarneemster. Wellicht hebben jullie al kennis met haar gemaakt.

Fabienne van Groeningen

Ik ben Fabienne van Groeningen, sinds 2014 ben ik Verloskundige. Mijn opleiding heb ik afgerond in België. Na de opleiding ben ik waar gaan nemen bij verschillende praktijken. Voor praktijk Lisserbroek en Leidschendam ben ik de regelmatige waarneemster. Ik doe zowel spreekuren, bevallingen en kraamvisites.

“Ik ben een spontane, enthousiaste, pittige en probleemoplossende verloskundige”

Na twee jaar geneeskunde studie heb ik besloten over te stappen naar de verloskunde. Binnen dit vak heb ik gevonden wat ik belangrijk vind in zorg. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
Ik hoop dit ook in mijn contact naar voren te kunnen brengen zodat we een band opbouwen die naast vertrouwelijk ook gezellig kan zijn.  Ik zou graag een open sfeer creëren waarin veel besproken en gevraagd kan worden. Juli 2018 ben ik bevallen van zoon Floris.

Ik ben geboren op 14 juli 1989 en heb altijd in Voorhout gewoond, nu wonen we in Sassenheim. Ik heb mijn opleiding in België afgerond en vind het heel fijn en bijzonder dat ik nu terug in de Bollenstreek aan het werk kan.

Aanmelden

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw vragen/bericht