Waarneemster

Samen met onze waarneemster vormen we een fijn team. Fabiënne werkt sinds 2015 bij ons en Larissa is in 2022 ons team komen versterken. Zij stellen zich hieronder aan jullie voor.

Fabienne van Groeningen

Ik ben Fabienne van Groeningen, sinds 2014 ben ik Verloskundige. Mijn opleiding heb ik afgerond in België. Na de opleiding ben ik waar gaan nemen bij verschillende praktijken. Voor praktijk Lisserbroek en Leidschendam ben ik de regelmatige waarneemster. Ik doe zowel spreekuren, bevallingen en kraamvisites.

“Ik ben een spontane, enthousiaste, pittige en probleemoplossende verloskundige”

Na twee jaar geneeskunde studie heb ik besloten over te stappen naar de verloskunde. Binnen dit vak heb ik gevonden wat ik belangrijk vind in zorg. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
Ik hoop dit ook in mijn contact naar voren te kunnen brengen zodat we een band opbouwen die naast vertrouwelijk ook gezellig kan zijn.  Ik zou graag een open sfeer creëren waarin veel besproken en gevraagd kan worden. Juli 2018 ben ik bevallen van zoon Floris.

Ik ben geboren op 14 juli 1989 en heb altijd in Voorhout gewoond, nu wonen we in Sassenheim. Ik heb mijn opleiding in België afgerond en vind het heel fijn en bijzonder dat ik nu terug in de Bollenstreek aan het werk kan.

 

Larissa Geurts 

Ik ben Larissa Geurts en heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Turnhout (België), daar ben ik in 2022 afgestudeerd. Voor die tijd ben ik werkzaam geweest als doktersassistent. Zelf ben ik opgegroeid in de Bollenstreek (Voorhout) en daar woon ik nog steeds. Tijdens mijn studie heb ik meerdere stages mogen lopen in deze praktijk, daarna ben ik met veel plezier begonnen als waarneemster.
Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, bevallingen en kraamvisites.
“Ik ben een positief, enthousiast en precieze verloskundige”
Ik vind het belangrijk dat jullie wensen als koppel centraal staan en dat er een open sfeer wordt gecreëerd, waarin al je vragen laagdrempelig besproken kunnen worden. Mijn doel is dat jullie met een positief gevoel kunnen terugkijken op deze bijzondere tijd.
Zelf ben ik trotse moeder van 3 kindjes, Charley, Dean en Pepper.

Aanmelden

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw vragen/bericht