Voorbereiding

Wij raden het aan om je goed voor te bereiden op de bevalling. Hoe realistischer  je verwachting is, hoe beter jij je bevalling in gaat. Je kan je op verschillende manieren voorbereiden.

Je kunt een zwangerschapscursus volgen. Er zijn verschillende cursussen in de regio die inspelen op de verschillende wensen. De een is informatief en de ander is meer gericht op het fit houden van je lichaam. Dit kan zowel met of zonder partner.
Mocht je geen cursus willen volgen raden we aan je goed in te lezen of eerdere informatie uit een vorige zwangerschapscursus op te frissen.  Er zijn ook een aantal folders die jullie van te voren kunnen door lezen.

Tegenwoordig zien wij regelmatig dat stellen een bevalplan opstellen. Hierin staat kort beschreven hoe jullie visie over de bevalling eruit ziet. Het is niet verplicht, maar helpt soms om overzicht te creëren.

Uiteraard is een praktische voorbereiding ook belangrijk. Een tasje voor het ziekenhuis. Zorg ervoor dat je alle spullen voor een eventuele thuis bevalling ook in huis hebt. Mocht het onverhoopt zo snel gaan dat we geen tijd hebben om naar het ziekenhuis te gaan.

Aanmelden

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw vragen/bericht